Web Analytics Made Easy - Statcounter

«آترین افشاری توانا» ۷ ساله از ایران، برای دومین سال متوالی در رده سنی ۵ تا ۸ سال موفق به کسب رده نخست جایزه بهترین نقاشی فائو به مناسبت روز جهانی غذا شد.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از سایت رسمی فائو سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل، «آترین افشاری توانا» ۷ ساله از ایران، برای دومین سال متوالی در رده سنی ۵ تا ۸ سال موفق به کسب رده نخست جایزه بهترین نقاشی به مناسبت روز جهانی غذا(World Food Day) شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


نقاشی «آترین افشاری توانا» ۷ ساله از ایران رده نخست

در این رقابت «جون حوزیفه جمالی» ۷ ساله از کشور تانزانیا، رده دوم و «تائو یانشی» ۸ ساله از کشور چین در جایگاه سوم قرار گرفتند.


نقاشی «جون حوزیفه جمالی» ۷ ساله از کشور تانزانیا، رده دوم

«کشاورزان بهترین قهرمانان جهان هستند» این عنوان جمله ای بود که آترین ۷ ساله از ایران در پی نوشت نقاشی اش ذکر کرده بود.


نقاشی «تائو یانشی» ۸ ساله از کشور چین رده سوم

«جون حوزیفه جمالی» ۷ ساله از کشور تانزانیا نیز نوشته بود: همه کشاورزان در سراسر دنیا سخت کار می کنند تا ما با گرسنگی و قحطی مواجه نشویم...با وجود چالش های گوناگون نظیر بیماری همه گیر جدید کووید ۱۹، این کشاورزان هستند که سخت کار می کنند تا غذا به سفره های ما برسد.

«تائو یانشی» ۸ ساله از کشور چین هم نوشت: تولید غذا از کاشت، آبیاری، برداشت، حمل و نقل، تجارت، تا پختن غذاهای لذیذ، همه این کارها انجام می شود تا ما زنده بمانیم پس کسانی که برای زنده ماندن سخت کار می کنند قهرمان هستند!

فائو هر سال به مناسبت روز جهانی غذا و مبارزه با گرسنگی و سوء تغذیه در جهان، از کودکان و نوجوانان سراسر جهان که بین ۵ تا ۱۹ سال دارند، دعوت می کند تا آثار خود را با موضوع غذا و کشاورزی ارسال کنند.

متاسفانه روز به روز بر تعداد گرسنه ها و آنها که نمی توانند مایحتاج اولیه خوراک روزانه شان را تهیه کنند، افزوده می شود. آخرین گزارش‌های فائو نشان می دهد که نمودار سوء تغذیه و گرسنگی در جهان نه تنها با کاهش روبرو نشده بلکه سیری صعودی طی کرده است.

بیش از ۶۹۰ میلیون نفر در سال ۲۰۱۹ در جهان با گرسنگی دست و پنجه نرم کرده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۱۸ به میزان ۱۰ میلیون نفر و  در مقایسه با سال ۲۰۱۴ به میزان ۶۰ میلیون بیشتر شده است.

به گفته فائو، عدم توزیع مناسب ثروت در جهان، جنگ ها، فاسد و بیماری همه‌گیر ازجمله مهم‌ترین عوامل قحطی و گرسنگی در جهان به شمار می روند.

یکی از مهم ترین اهداف سازمان ملل از بین بردن کامل گرسنگی تا سال ۲۰۳۰ است اما پیش بینی ها و آمار حاکی از افزایش تعداد گرسنگان در جهان است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نقاشی کودکان سازمان فائو کودک و نوجوان هنرهای تجسمی ۷ ساله از ایران ساله از کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۲۹۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد

به گزارش خبرنگار مهر، پریان نظام زاده عضو و لیدر تیم سفیر هوش مصنوعی ایران ساخته(رساله تحقیقاتی دانشگاه تهران) در مسابقات بین المللی کشور ترکیه شرکت کرد و صاحب مدال طلا و اخذ اولین جایزه ویژه مسابقات از طرف سازمان اختراعات کشور ترکیه شد.

این دوره مسابقات با شرکت بیش از ۲۰۰ تیم از سرتاسر جهان در مرکز تجارت و فناوری های استانبول با حضور رئیس سازمان اختراعات کشور ترکیه، رئیس سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان، نمایندگان سفیر جمهوری اسلامی ایران و ... در کشور ترکیه برگزارشد.

تیم جمهوری اسلامی ایران در این مسابقات به لیدری دکتر سید احمدرضا افشاری دانشمند هوش مصنوعی ایران و جهان حضور داشت که بار دیگر پرچم هوش و ذکاوت این دانشمند در پرورش دانشمندان نوجوانان این مرز و بوم در هماورد و قله‌ای دیگر از جهان برافراشته شد.

حسن دیدبان وابسته فرهنگی کشورمان در استانبول با حضور در این روادید بین‌المللی با نخبگان افتخار آفرین ایرانی دیدار و گفت‌وگو کرد.

سازمان مالکیت معنوی اختراعات جهان و انجمن مخترعین ترکیه میزبان این دوره از مسابقات بود.

این رویداد جهانی که در حمایت از ایده، استارتاپ‌ها و مخترعین جهان در کشور ترکیه در شهر استانبول برگزار شد میزبان تیم‌هایی از ۲۴ کشور دنیا از جمله ایران، کانادا، چین، تایوان، آمریکا، مالزی، اندونزی و امارات متحده عربی، قطر، هند، هلند، فرانسه و اسپانیا به صورت حضوری و غیرحضوری در ۱۰ زیرگروه مختلف از جمله پزشکی، کشاورزی و ... بود.

در این دوره از مسابقات که ۱۰ و ۱۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در استانبول برگزار شد، بیش از ۲۷۳ ایده و طرح نوآورانه مختلف با هم به رقابت پرداختند. بخش جوایز ویژه این مسابقات، به پنج طرح برتر تقدیم شد که ۲ جایزه ویژه آن، سهم تیم‌های ایرانی شد.

این رویداد مهم فرصتی بزرگ برای مخترعان و نوآوران جوان است تا دستاوردهای خود را به مجامع علمی و سازمان‌های علمی-تحقیقاتی در سطح بین‌المللی معرفی کنند و با کسب اطلاعات از فناوری های روز دنیا خود را برای ورود به بازارهای جهانی آماده سازند.

کد خبر 6093905

دیگر خبرها

  • دومین جایزه جوانی جمعیت استان بوشهر برگزار می شود
  • چرا فلسطین طی ۷ ماه جنگ همواره اصلی‌ترین موضوع جهانی بوده است؟
  • تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • برپایی نمایشگاه نقاشی «افکار» در نقش جهان
  • برپایی نمایشگاه آثار آندره سوروگیان درباره شاهنامه در ایروان
  • خودکشی ایرانی ها، کمتر از میانگین جهانی
  • نوجوان دشتستانی مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات ترکیه را کسب کرد
  • ارزش های اخلاقی در ایرانیان بالاترین رتبه را در جهان دارد
  • تشریح‌ جزئیات برگزاری شصت و دومین جایزه نخبگانی البرز